Introductieles klimmen

Klim- & Outdoorcentrum Yosemite biedt je de mogelijkheid om in één les van 1 uur de basisbeginselen van de klimsport onder de knie te krijgen. Tijdens deze les komen de belangrijkste zaken zoals touw-, zekerings- en basisklimtechnieken aan de orde. Na afloop van de klimles bestaat de mogelijkheid om die dag zelfstandig door te klimmen.

Deze klimcursus volgt de richtlijnen ‘Veilig Sportklimmen’ van het NOC/NSF.

Let op! De NKBV Waardebon voor een gratis kennismakingsles is niet van toepassing op dit arrangement. De korting geldt voor de eerste les van de KVB Indoor Toprope!

Speciale aanbieding

Herfstvakantie !

Wat is nu een grotere uitdaging dan samen de top te bereiken in ons klimcentrum!?

In de Herfstvakantie van zaterdag 21 oktober tot en met zondag 29 oktober  bieden we de Introductieles klimmen aan tegen een speciale prijs!

In deze vakantie reserveer je voor 3 personen en betaal je slechts voor 2 personen! Dit betekent dat je voor slechts € 43,00 met 3 volwassenen bij ons terecht kan voor dit arrangement. (Zijn de deelnemers 14 t/m 17 jaar dan betaal je slechts € 30,00 voor 3 personen!)

In een uur leren julie onder deskundige begeleiding de basisbeginselen (o.a. zekeren en inbinden) van het klimmen. Hierbij krijgen jullie gezamenlijk één uur instructie. Na de instructieles kunnen jullie die dag zelfstandig verder klimmen binnen de openingstijden van het klimcentrum.

Boek nu dit spannende uitje!

Let op: dit arrangement moet u vooraf telefonische of per email reserveren!