Klimtrainingen voor volwassenen

Ben je op zoek naar wat vastigheid in je klimmomenten? Of ben je de Wallbugs trainingen ontgroeid? En wil je de avond doorbrengen met klimmers die jouw passie voor de klimsport delen? Dan zijn de klimtrainingen op de donderdagavond zeker wat voor jou!

Elke donderdagavond zullen er één of meerdere trainers voor jullie klaar staan om jullie te coachen, richtlijnen te geven hoe je buiten de klimtrainingen verder kunt trainen, te werken aan inzicht, jouw fysiologische kennis, fysieke opbouw en tactiek. Daarnaast zullen de trainers ook samen met jou kijken naar je sterke en zwakke punten en hier tijdens de klimtrainingen ook aandacht aan besteden.

Door je op te geven voor de trainingen weet je zeker dat er altijd iemand aanwezig is in de klimhal waarmee je samen aan de slag kunt met de klimsport! De klimtrainingen zijn uiteraard vrijblijvend (je betaald per keer en zit niet vast aan een abonnement), maar vanwege de inzet van onze trainers dien je je wel twee dagen van te voren op te geven voor de training! Zo weten we zeker dat er altijd voldoende trainers klaar staan om jullie te coachen tijdens de 2 uur durende half dome klimtraining! 

De klimtraining voor volwassenen gaat pas door bij een minimum aantal deelnemers van 4 personen. 

Wil je alleen je techniek verbeteren en verder lekker zelf aan de slag gaan met de klimsport? Dan kun je je het beste opgeven voor de techniektraining beginners!