Klimtrainingen voor volwassenen op de vrijdag ochtend!

Wil jij klimmen als sport gaan doen, maar heb je nog geen klimvaardigheidsbewijs of ken je geen andere mensen die klimmen? Wil jij beter worden in de klimsport en training krijgen? Of klim jij liever doordeweeks op een ochtend? Kom dan klimmen tijdens onze klimtraining voor volwassenen op de vrijdagochtend!

Op de vrijdagochtend bieden we een klimtraining aan voor mensen die klimmen als sport willen beoefenen maar verder nog geen cursus hebben gedaan of andere ervaring met de klimsport hebben.

Elke vrijdagmorgen van 9.00 tot 11.00 is er een instructeur beschikbaar en komen de basisbeginselen van de klimsport aan de orde. Tevens word er een opbouw aangeboden waarbij verschillende klimtechnieken aan bod komen, zodat het klimniveau steeds verder verbetert. Na de training is de hal nog tot 11.30 geopend om samen nog een kop koffie of thee te drinken en de training na te bespreken of gewoon gezellig te kletsen. 

Daarnaast is tijdens deze momenten de hal geopend voor klimmers die zelfstandig willen klimmen maar de voorkeur geven aan klimmen op een ochtend of voor klimmers die graag wat begeleiding en training krijgen tijdens het klimmen. Hou er wel rekening mee dat als je zelfstandig komt klimmen dat de bar alleen geopend is tussen 8.30 en 9.00 en 11.00 en 11.30.

* zelfstandig klimmen zonder klimvaardigheidsbewijs is niet toegestaan buiten deze geplande momenten om.