Jeugd Klim Club "The Wallbugs"

Voor de jeugd is er op vrijdagavond, dinsdagmiddag, dinsdagavond en zaterdagochtend de JKC Wallbugs. Tijdens de trainingen zijn de kinderen op een leuke, maar ook verantwoorde manier, bezig met de klimsport. Op de zaterdagochtend, dinsdag- en vrijdagmiddag is het de beurt aan onze jongste leden van 8 jaar tot en met groep 8 van de basisschool en op de vrijdagavond en dinsdagavond is de Jeugd Klimclub voor alle jeugdleden vanaf de middelbare school t/m 18 jaar.

Kijk voor informatie voor de kinderen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar hier.

Tijdens de trainingen komen niet alleen de basisbeginselen van de klimsport aan de orde, maar tevens wordt er aandacht besteed aan de verschillende klimtechnieken, zodat het klimniveau steeds verder verbetert.

De jeugdklimmers die op wedstrijd-niveau klimmen kunnen op uitnodiging deel uit maken van het Yosemite Wedstrijdteam. De jeugd wordt begeleidt door professionele instructeurs van ons klimcentrum.

De zaterdaggroep heeft op dit moment een instroomstop! Wil je op de wachtlijst komen? Neem dan contact met ons op.

Instroom

Jeugd die voor een eerste keer wil mee klimmen in de Wallbugs, is welkom op de eerste dinsdag, vrijdag of zaterdag van de maand.  Het is verplicht om je vooraf op te geven zodat wij kunnen zorgen voor voldoende instructeurs.  De kennismakingsles kost € 9,00. In de jaaragenda staan de instroomdata aangegeven.