Wallbugs: "The Mini's"

Na een succesvolle try-out periode starten we in januari met een nieuwe Wallbugs groep voor de jongste klimmers (5 tot en met 7 jaar) op de woensdag en zaterdag middag de "mini's". Tijdens de trainingen komen de kinderen op spelenderwijs in aanraking met de klimsport. 

Tijdens de trainingen komen op spelenderwijs de basisbeginselen van de klimsport aan de orde. Tevens wordt er een opbouw aangeboden waarbij verschillende klimtechnieken aan bod komen, zodat het klimniveau steeds verder verbetert.

Is je zoon/dochter zeven jaar maar klimmen zijn vriendjes al bij de Wallbugs op de dinsdag of zaterdag training? In overleg met de trainers kan dan na vier lessen bepaald worden of hij/zij al kan doorstromen naar de volgende trainingsgroep.

Instroom

Jeugd die voor een eerste keer wil mee klimmen in de Wallbugs, is welkom op de eerste woensdag of zaterdag van de maand. Het is echter wel verplicht om je vooraf op te geven zodat wij kunnen zorgen voor voldoende instructeurs. De kennismakingsles kost € 9,00. In de jaaragenda staan de instroomdata aangegeven.