Nordic Spirit

Op onze locatie wordt u bij de sfeerolle Kåta ontvangen met koffie, thee en een echt Scandinavisch lekkernij ”Bullar”. Daarna gaan we aan de slag met het activiteitenprogramma.

Activiteiten programma

Als opdrachtgever kunt u 2 activiteiten kiezen van de hieronder omschreven activiteiten.

 1. Oriëntatie loop
  In Scandinavië is de oriëntatieloop razend populair. In teams van 2 of 4 personen krijgen de deelnemers de opdracht om in de omgeving een aantal punten te zoeken met behulp van een gedetailleerde kaart en een kompas. Ieder keer bepaalt men de eigen route naar het volgende punt. Het team dat binnen de gestelde tijd de meeste punten heeft gevonden is de winnaar.
 2. Boogschieten
  Onder deskundige leiding gaat men leren schieten met de Curve Bow. Er wordt geschoten over verschillende afstanden en op verschillende doelen.
 3. GPS-Workshop
  Het Global Positioning System (GPS) wordt een steeds gebruikelijker oriëntatiemiddel. Voor de wandelaar is dit apparaat een uitkomst. Niet alleen berekent de GPS via signalen van satellieten je positie, maar je kan het ook gebruiken om je looprichting te bepalen aan de hand van een vooraf geprogrammeerde route. In de workshop maakt u kennis met de diverse mogelijkheden van het systeem. 
 4. Survival Workshop
  Onder leiding van een ervaren survivalspecialist leert u de basisbeginselen van het overleven in de natuur. Aan de orde komen onder andere bivak maken, water zoeken, vuur maken, oriëntatie en eten zoeken in de natuur.

Na één uur wordt er door de deelnemers van activiteit gewisseld.

Afsluiting Scandinavische Kookworkshop

Het dagdeel wordt afgesloten met een Scandinavisch kookworkshop. In de sfeervolle Kåta wordt o.a. op de vuurtafel een Scandinavische maaltijd bereid onder begeleiding van ons kookteam. Authentieke materialen en open vuur zijn samen met een aantal heerlijke gerechten de ingrediënten voor een onvergetelijke afsluiting van de dag.

Bij de prijs is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en Bullar  (Scandinavische lekkernij)
 • 2 onderdelen uit het activiteiten programma
 • Koffie en thee in de pauzes
 • Afsluitend Scandinavische kookworkshop

Dranken is op basis van nacalculatie.